fbpx
+36 74 674 725
+36 74 674 725

Dám Pont Ökoturisztikai Látogatóközpont

0
Bemutatkozás

Van egy város, Tamási, egy kis ékszerdoboz Tolnában, a mi Otthonunk. Annyi természeti kincse van, és annyi múltbéli emléke, értéke, hogy a lista sem fér el egy dobozkában. Mind ugyanazt álmodtuk: Kell egy kincsesláda! …amibe belepakolhatjuk múltunkat, jelenünket és jövőnket, a két kezünkkel és szívünkkel alkotott értékeinket, s a természet adományait – és amiből osztogathatjuk mindezek élményét közel s távolról érkező Vándoroknak Vendégeinknek.

Tamási Miklósvár városrészén, a parkerdőben felépítettük Ökoturisztikai Látogatóközpontunkat, amely a Dám Pont nevet kapta.
A kétszintes épületben egy interaktív, digitális és mechanikus eszközöket alkalmazó foglalkoztató- és kiállítótér kapott helyet, ahová összegyűjtöttük a térség kincseit, s irányt mutatunk az eredeti lelőhelyekhez. A Dám Pont a kiinduló pont, a támpont, ahonnan irányt mutatunk kincseink lelőhelyéhez.
Bemutatónkkal, programjainkkal, szervezett túráinkkal igyekszünk bő kézzel osztogatni térségünk élményeit Látogatóinknak, megmutatni mi mindent érdemes felkeresni – és persze miért – családdal, társasággal, osztállyal, kettesben vagy akár egyedül egyesben önmagunkkal.

Cím

7090 Tamási, Hársfa u. 92.

Telefonszám

+36 74 674 725 

Web

Facebook

Instagram

Képek