fbpx
+36 74 674 725
+36 74 674 725

Tamási – Dámok dobogása digitális tanösvény

0
Bemutatkozás

A piros jelzésű tanösvény és a Várhegyi túraút ötvözete ez a kb. 5 km-es túraút, amely játékos felfedező- és kincskereső programként várja a túrázókat. A túra során szelfizhet a miklósvári kastélyból kilovagoló vadásszal, érdekességeket tudhat meg a vadaskertről, miközben játszva bővítheti tudását. 

Ha egy igazi többgerenációs családi programra vágyik, sok-sok játékkal és természetfelfedezéssel, érdemes letölteni a Digitális vándor alkalmazást – ahol számos és feladat, számos virtuális találkozási lehetőség várja az érdeklődőket, a bejárt útvonalakért pedig digitális kitűzőt is kaphat és további tippeket Magyarország természeti csodáinak játékos felfedezéséhez.

A Digitális Vándor applikáció ingyenesen tölthető le a Google Play vagy App Store áruházakban és offline használható a e-ösvényeken. Segítségével egyszerre lehetünk jelen az offline és az online térben. A digitális technológia segítségével a látható világ mögé láthatunk, megtudhatjuk, milyen titkokat rejt a természet. Így teszi teljessé a természetjárást telefonunk.

A Digitális vándor az Aktív Magyarország mobil alkalmazása

Startpont a Dám Pont! 

Telefonszám

+36 74 674 725

Facebook

Instagram

Képek