fbpx
+36 74 674 725
+36 74 674 725

Szavazzon Ön is a tolnai erdőkre!

Tolna vármegye erdeiről eddig kevesen hallottak, nos annál meglepőbb lesz, ha az Agrárminisztérium állami erdőgazdaságokat bemutató sorozatát megtekinted, köztük nem utolsó sorban a változatos Tolnai, vadregényes erdőket. Magyarország majdnem összes erdőtípusa megtalálható itt, a Duna-menti ártéri erdőktől az árvalányhajas homoki gyepekkel tarkított ligeterőkön keresztül a bükk elegyes szurdokerdőkig, miközben a Tolnai Zöldút mentén skanzen jellegű sváb falvakkal, gróf Apponyiak, Esterházyak hagyatékaival és hangulatos erdei kápolnákkal, vagy jobbnál jobb borokkal is találkozhatsz.

Ízelítőként néhány kép, de várunk személyesen Tolna Vármegye erdeiben!

Szavazz Magyarország legszebb erdejére az Agrárminisztérium oldalán!

FB poszt: 

https://www.facebook.com/Agrarminiszterium/posts/pfbid026A2mZxYbMrcoyP6HRAk5P9h1FxZ6h13new9daAHEDSwnrqks2G1jdmbjjtZD2gvkl

Közlemény: https://kormany.hu/hirek/varnak-tolna-varmegye-vadregenyes-erdoi

A verseny 22 hétig tart, az az mindenki 22 hét hétig gyűjthetik a cégek és tájak a szavazatokat és aktivizálhatjuk a szavazókat. Dr. Nagy István miniszter úr a játék végén jelenti be Magyarország legszebb erdejét/helyszínét és elismerő oklevelet fog át adni az adott állami erdőgazdaságnak.

Hetente zajlik egy-egy sorsolás, amikor a felajánlott nyereményeiteket sorsoljuk ki, de ezzel a szavazás nem zárul le. A nyereményjátékban való részvétel feltétele, hogy a képet/képeket likeolja a szavazó, illetve kövesse az Agrárminisztérium Facebook oldalát. Minden képre 22 hétig adhatóak le a szavazatok, illetve ahogy felkerülnek a fotók onnantól kezdve a játék végéig.

Parkerdei kilátó, Tamási
Miklósvári tó
Vadaspark